Hirdetés

Dead Space 3 életjelek?

|

Egy izraeli hírműsor munkatársai kapták lencsevégre, hogy valami készülődik Redwood City-ben.

Hirdetés

Míg a Dead Space első része megjelenése évében egymillió példányig jutott, majd tavaly augusztusban átlépte a második milliót is, addig a Dead Space 2-ból már az első héten többet adtak el. A Visceral Games játékát szerette a sajtó, szerették a játékosok, potenciál is van még a franchise-ban, pletykáltak is folytatásról, az pedig egyre valószínűbb, hogy már készülget egy ideje.



Bizonyítékkal szolgálhat az izraeli "Szalagcím" hírműsor, melynek stábja Kaliforniában járt a Visceral Games központjában, hogy a videojátékok evolúciójáról forgasson. Egy izraeli játékos, bizonyos David Porges az adásba került anyagból kivágta azt a részt, ami a Dead Space 3 logóját, és talán egy concept artokkal teli falat mutat be.
Az EA a szaksajtó megkeresésére nem erősítette meg a Dead Space 3 létezését, de nem is cáfolta, szóvivője csupán annyit mondott, hogy pillanatnyilag nincs semmi bejelenteni valójuk a franchise-zal kapcsolatban.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)