Hirdetés

Dead to Rights - Az alapoktól kezdik újra

|

Az eddigi részekhez képest teljesen átdolgozzák a legújabb Dead to Rights epizódot, mely valójában nem is folytatás.

Hirdetés

A márciusban megjelenő PlayStation: The Official Magazine előzeteséből kiderült, a Namco feléleszti Dead to Rights szériáját, melynek következő darabja PlayStation 3 konzolokon (egyes információk szerint Xbox 360 verzióra is számíthatunk) teszi tiszteletét 2009 utolsó negyedévében. A Volatile Games (Reservoir Dogs) simogató kezei alatt testesedő alkotást nem nevezhetjük folytatásnak, átiratnak, de még előzményeket prezentáló résznek sem. A magazin értesülései szerint tiszta lappal, előröl kezdenek mindent. A rajongók által kedvelt TPS nézőpont változatlan marad, de a készítők jóval nagyobb hangsúlyt fektetnek a közelharci elemekre és nem elhanyagolható mennyiségű életképes agysejtet adományoztak különleges kiképzésen átesett rendőrkutyulinknak. A Dead to Rights széria főszereplője, Jack Slate visszatér, méghozzá Jason Bourne stílusú környezetben. Az előző részekről további képeket találhattok Dead to Rights és Dead to Rights 2 galériánkban.

Dead To Rights 2

deathtorights2.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)