Hirdetés

Deadfall Adventures - ingyenes hétvége a Steamen

|

Ingyen és bérmentve próbálhatjuk ki és játszhatjuk akár végig a Quatermain poronty kalandját.

Hirdetés

Noha a legendás Allan Quatermain már jóval azelőtt felfedezte Salamon király bányáit, hogy Indiana Jones szülei meglátták volna a napvilágot, a The Farm 51 csapata valamiért úgy döntött, hogy inkább a régészprofesszor szolgáljon inspirációként a szintén kalandorrá lett Quatermain dédunoka, James Lee számára, mint hírneves felmenője.

Így esett meg, hogy emberünk 1938-ban a fél világot beutazza egy atlantiszi ereklye nyomában csupa olyan kalandfilmes klisé társaságában, mint a dögös női kísérő, hataloméhes nácik, letűnt civilizációk, és egy csipetnyi... pardon, kétmaréknyi misztikum.

A kincskereséssel és feladványok megfejtésével kiegészített lövöldözést március 3-ig próbálhatjátok ki ingyen a Steam-hétvége keretében, s ha ezalatt elnyeri tetszéseteket a Deadfall Adventures, akkor 50 százalékos kedvezmény mellett akár meg is vásárolhatjátok 19,99 euróért az alapkiadást, vagy 5 euróval többért a Digital Deluxe változatot.

Jó szórakozást!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)