Hirdetés

Deadly Premonition - szabadkozik a fejlesztő

|

Suehiro Hidetaka, ismertebb nevén SWERY twitteren kért elnézést a horrorjáték rajongoitól a PC-s port egy elég egyértelmű hibája miatt.

Hirdetés

A Deadly Premonition 2010-es eredeti megjelenése után idén érkezett meg PlayStation 3-ra a rendezői változat, ami a Steam Greenlighton keresztül eljutott PC-re is, ám a tegnapi megjelenés sok játékos felháborodását váltotta ki. A PC-s verzió legnagyobb engedélyezett felbontása ugyanis 1920x720, ami konzolok esetében megszokott, de a PC-s közönség már ennél nagyobb felbontást vár el.

A Japánba nemrég visszatért fejlesztő így reagált twitteren: „A Deadly Premonition összes rajongójának. Szokás szerint a Steames verzió fogadtatása megosztott volt. Sajnálom, hogy némelyetek elégedetlen. Szégyellem, hogy ez a probléma ekkora csalódást okozott nektek. Akárhogy is, köszönjük. Élvezzétek. Szeretlek titeket!

A közösség szinte azonnal reagált, egy Durante nevű modder máris kiadott egy alfa verzióban lévő modot, ami akár 2560x1440-es felbontást is lehetővé tesz.  Akinek nem elég az 1920x720, mindenképp telepítse.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)