Hirdetés

[DEMO] Lost Planet: Extreme Condition!!!

|

Vége az irigykedésnek és vége a pletykáknak! A mai napon végre mindenki kipróbálhatja a Lost Planet: Extreme Condition játékot saját számítógépén, így az Xbox 360-on nagy sikert aratott játék immáron nem konzol exkluzív többé!

Hirdetés

A Capcom ma kiadta a Lost Planet: Extreme Condition DirectX 9-es és DirectX 10-es PC-s demóját. A kipróbálható változatba két singleplayer pálya került bele, amikből bőven leszűrhető a játék minősége. A lentebbi képeken az Xbox 360 és PC-s változat grafikai különbségei láthatóak, amiken a PC-s változat szebb kidolgozását lehet megcsodálni. Végezetül megnyugtatnék mindenkit, hogy egyedül a DirectX 10-es verzió igényli a Windows Vista meglétét, így az XP tulajok a DX9-es változatot töltsék le maguknak!



Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)