Hirdetés

[DEMO] Trió

|

A "kora" reggeli órákban Zero azt tanácsolta, hogy a "töltő droidot még mindig takarékon lehet hagyni". Most viszont illene bekapcsolni, hiszen rögvest 3 demó érkezett, melyek talán "nem olyan nagy durranások", de azért ez is valami. Először is itt megtalálhatjátok az 1893: A World's Fair Mystery demóját. Aki letölti, az máris belekezdhet a kalandba, beszélgethet pár szereplővel, és felfedezhet egy /a játék szempontjából/ fontos épületet. Aki szeretne többet tudni a játékról, az itt megtalálja a hivatalos oldalát. Megjelent a Deep Sea Tycoon (akár Atlantis Underwater Tycoon esetleg AquaZots néven ismeritek, ugyanaz) demójának egy új verziója. Hogy miért új? Mert már egy évvel ezelőtt kiadtak egy demót /igaz csak béta/ ebből a játékból. Igaz, az alatt az 1 év alatt sokat fejlődött a kicsike. Aki vonzalmat érez iránta az innen le is ránthatja. A sors furcsa fintora, hogy a 2001-ben kiadott Moon Tycoonból is érkezett egy újabb demó, amit itt találtok.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)