Hirdetés

Demonicon - a 2018/03-as GameStar teljes játéka

|

Márciusban ismét az akció-RPG-k kedvelői örülhetnek, ezúttal ugyanis ismét egy szerepjátékot adunk a GameStar magazin mellé, a szó legszorosabb értelmében.

Hirdetés

Bár itthon nem volt olyan felkapott, mint a D&D, tőlünk nyugatabbra messze túlszárnyalta annak népszerűségét a The Dark Eye univerzum, ami rengeteg asztali szerepjáték-rajongó kedvelt időtöltése volt annak idején.

Hirdetés

Ez az univerzum ad otthon a Demonicon akció-RPG-nek, ami egy testvérpár tragikus történetét meséli el. Egy kopár, mégis mágikus világban játszódik, ahol rengeteg morális döntéssel kell szembenéznünk, miközben démoni erők figyelik minden lépésünket. Döntéseink és tetteink határozzák majd meg  sorsunkat és a világ alakulását.

A Demonicon egy TPS aRPG, ahol brutális közelharci kombók mellett varázslattal is harcolhatunk. A túléléshez taktikára és ügyességre egyaránt szükségünk lesz, a mágia pedig alapvetően befolyásolja majd a karakterünk képességeit és kinézetét is, így el kell döntenünk, milyen mélyen vagyunk hajlandóak elmerülni a sötét varázslatok tengerében. Emellett craftolhatunk különböző varázsitalokat, illetve megbűvölhetjük vagy egyszerűen méregbe márthatjuk a fegyvereinket is.

Bár a The Dark Eye univerzum kegyetlen, a játék gépigénye kifejezetten baráti. A futtatáshoz mindössze egy legalább Windows XP-t futtató gépre lesz szükségetek, amiben egy 2GHz-es Dual-core processzor, 2GB RAM, egy Nvidia 9600GT / Radeon 3800 videokártya és 10GB RAM található.

A játék aktiválásához internetkapcsolat szükséges, a kód beváltása a már megszokott módon zajlik: Megkeresitek a magazinban található kódot, majd azt az adott lapszámnál beváltjátok a GameStar Plus oldalon. A "Teljes játék" menüponton belül található "Aktiválás"-ra kattintva jelenik meg a kód, amit innen kimásolva, majd Steamen belül a "Játékok" menüpontban lévő "Termék aktiválása a Steamen" menüpont megfelelő mezőjébe beillesztve szerezhettek meg.

A GameStar 2018/03-as számát péntektől találjátok meg az újságárusoknál.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)