Hirdetés

Destinations - világot építhetsz és járhatsz be a Valve VR programjával

|

Egy nagyon érdekes és VR rajongóknak izgalmas programmal jelentkezett a Valve. Bármilyen világot megépíthetsz és beutazhatsz ezzel az eszköztárral.

Hirdetés

A Valve megjelentetett egy VR szoftvert Destinations címmel, aminek köszönhetően elkészítheted álmaid játszóterét, majd ki is próbálhatod. Az eszköztár teljesen ingyenesen letölthető, és azt csinálhatsz vele, amit csak akarsz.

Oké, az utóbbi picit túlzás volt, mivel még bőven van mit bővíteni a programon. Egyelőre csak Early Access verzióban érhető elő, de napról napra fejlődik majd. Az biztos, hogy pattogatott kukoricát már nézegethetsz benne.

Az eszköztár a Source 2 motort használja, így a gépigénye sem túl súlyos (legalábbis egyelőre, de ez még változhat a teljes megjelenéshez közeledve):

  • Op. rendszer: Windows 7 SP1, Windows 8.1 vagy Windows 10 
  • Processzor: Intel i5-4590, AMD FX 8350 vagy jobb
  • Memória: 4 GB RAM 
  • Grafika: NVIDIA GeForce GTX 970, AMD Radeon R9 290 vagy jobb

Ha van elérhető közelségben egy Oculus Rift vagy egy HTC Vive, akkor mindenképpen töltsd le, és próbáld ki, aztán akár itt a kommentekben is megoszthatod, hogy milyen a te világod.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)