Hirdetés

Destiny 2 - még nem fogunk raidelni a megjelenéskor

|

Egészen biztosan lesz időnk felkészülni a játék egyik endgame tartalmaként is szolgáló raidekre, ugyanis azok csak később fognak élesedni.

Hirdetés

Most már tényleg hamarosan megjelenik a Bungie játéka, ami az eddig látottak alapján még ütősebb lesz, mint az elődje, és azt már tudjuk, hogy nem minden tartalom lesz elérhető a kezdetektől, most pedig az is kiderült, hogy a legelső raidre is várnunk kell egy kicsit.

Hirdetés

Luke Smith, a játék rendezője a saját Twitter csatornáján jelentette be, hogy az első Destiny 2 raid egy héttel a megjelenés után, szeptember 13-án válik elérhetővé, de ezen kívül nem árult el további részleteket róla. Viszont még hozzátette, hogy a kompetitív Trials of the Nine móka két nappal később, szeptember 15-én aktiválódik.

Közben a rajongók néhány napja már gyártják az elméleteket a játék első raidje kapcsán, ugyanis a kiszivárgott információk alapján Leviathan lesz a neve, és ha igazak a pletykák, akkor még egy óriási, űrbéli lény gyomrában is megfordulunk majd a kaland során.

A Destiny 2 szeptember 6-án jelenik meg PS4-re és Xbox One-ra, a PC-s megjelenés pedig október 24-én esedékes, ne feledkezzetek meg nyereményjátékunkról sem, amivel akár ti is ott lehettek a játék hivatalos, magyarországi nyitóbuliján.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)