Hirdetés

Nézd meg ezt a videót, ha fogalmad sincs, miről szól a Destiny 2

|

A PC-s béta indulásával egyidőben megjelent egy videó, ami másfél percben elmagyarázza a Destiny 2 alapjait.

Hirdetés

Nagy érdeklődés övezi a Destiny 2-t világszerte, pláne most, hogy konzolok mellett PC-re is megjelenik. A PS4-es és Xbox One-os változatokra csak pár napot kell már várni, a PC-sek pedig a napokban a nyílt bétával tehetik könnyebbé a várakozást. Már amikor megy.

Hirdetés

Persze az Activision úgy érzi, lehet még új érdeklődőket szerezni a hátralévő időben, ezért az alábbi videóban összefoglalta a Destiny 2 lényegét. Megtudhatjuk, hogy egy többjátékos shooterről van szó, amiben egy grandiózus történet, 3 fős strike-ok, 6 fős raidek, és új barátok várnak minket. Ennyit elég is tudni, de ha még többet akartok, íme, a videó:

A Destiny 2 konzolokra szeptember 6-án, PC-re október 24-én jelenik meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)