Hirdetés

Destiny - alfateszt a hétvégén

|

A Destiny bétája csak július közepén kezdődik majd, a szerencsésebbek azonban már a héten fejest ugorhatnak a Bungie játékába.

Hirdetés

Azt már eddig is tudtuk, hogy a Destiny bétája júliusban startol majd, méghozzá néhány nap PlayStation exkluzivitással. Most a pontos dátumról is lerántották a leplet, valamint arra is fény derült, hogy egy hófehér PS4 is készül a megjelenés alkalmából.

A július 17. azonban még messze van, de nem mindenkinek kell eddig várnia. A Sony egy néhány napos alfatesztre invitálja a játékosokat, amely közvetlenül az E3 után esedékes. A június 12.-15. közti időszakra bárki regisztrálhat, de csak a kiválasztott kevesek jutnak majd be.

A regisztrációhoz nem kell mást tenni, mint ezen a linken megadni a saját PSN ID-nket június 11-ig, és várni az értesítőt. Mint ahogy azt korábban említettük, nem kerül be mindenki automatikusan, a szerencsések azonban kapnak egy letöltőkulcsot, amivel kipróbálhatják a Destiny-t még alfa verzióban.

Nektek hogy tetszik a dolog, regisztráltok az alfára?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)