Hirdetés

Destiny - béta az előrendelőknek?

|

A kurtafarkú malac beletúrt a Destiny weboldalának kódjába, és olyan kellemes információkhoz juttatott minket, hogy mindjárt dobtunk is neki egy kis kukoricát.

Hirdetés

Na jó, nem malac volt, hanem a Patefaps nevű Reddit kommentelő, aki a weboldal forráskódjának 1778. és 1780. sora közül kiolvasta a Destiny bétájának érkezését.

A kód nem jósolja meg a világvégét, de megsúgja, hogy ha a Destinyt a megfelelő viszonteladóktól rendeljük elő, részt vehetünk a bétában. „Játszd elsőként. Válj legendává.” - zárul a kapcsolódó szövegrészlet, amit azóta eltávolítottak, így mostmár hiába is turkálnátok, csak furcsa, mindenféle érdekes karakterekből álló szöveget találhattok, és nem baj, ha nem értitek, mit jelent. A három mondat egyébként csak a kanadai és az UK weboldalon jelent meg, ami azt is jelentheti, hogy mi hiába számítunk ilyen ajánlatra. Megvárjuk az Activision hivatalos nyilatkozatát, addig pedig töretlenül reménykedünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)