Hirdetés

Destiny - itt a PS4 borító, holnap pedig új trailer jön

|

Megérkezett a Destiny PlayStation 4 borítója és további értesülések szerint pedig október elsején egy új trailert is üdvözölhetünk.

Hirdetés

A Destiny borítókép a PS Blog US weboldalán jelent meg először, a képen pedig a három, a játékban is választható Guardian szerepel, a Titan, a Hunter és a Warlock.

Sőt, kétféle változatot is találtunk a borítókból, íme:

Izgalmas hétnek nézünk elébe, ugyan is október 1-én, azaz holnap egy új Destiny trailer is érkezik majd, úgyhogy mindenképpen nézzetek vissza, hogy le ne maradjatok valamiről. A közelmúlt Destiny hírei egyébként leginkább a fegyverekről szóltak, amikből egyre több képet és információt csöpögtet nekünk a Bungie, úgy hogy ne felejtsétek el megtekinteni néha a Destiny galériánkat is.

Azért ne feledkezzünk meg a szemfüles rajongóról sem, aki a Destiny weboldalának forráskódjában szúrta ki, hogy az előrendelők bétát kaphatnak, ám még nem biztos, hogy hozzánk is elér majd ez a lehetőség.

A Destiny PlayStation 4, PS3, Xbox One és Xbox 360 konzolokra érkezik valamikor 2014-ben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)