Hirdetés

Destiny - minden, amit tudnod kell

|

Érkezett egy új videó a Destinyhez, ami röviden összefoglal mindent, amit a játékról tudnod kell.

Hirdetés

A Destiny az Activision egyik legambiciózusabb projektje, aminek a mostani E3 2014-en nagyon kell domborítania a játékosok előtt. De ezt majd a Mire E3-ig számolok cikksorozatunkban kifejtjük.

A Bungie most kidobott egy újabb Destiny trailert, 'Minden, amit tudnod kell' címmel. Mivel a videó alig két perc hosszú, a játék pedig hatalmasnak tűnik így a Destiny előzetesek alapján, ezért nagyon reméljük, hogy nem fért bele minden, amit tudnunk kell. Mindenesetre a Bungie fejlesztői nagy vonalakban beszélnek a világról, a játékélményről, a játékmenetről és az irányításról, úgyhogy mindenképpen érdemes megnézni. 

A Destiny béta már nyáron indul, de a megjelenés majd csak szeptember 9-én várható, amikor is már PS3, PS4, Xbox 360 és Xbox One platformokra is elérhető lesz a Destiny. Sőt, hallottunk olyan pletykákat is, hogy később egy PC-s port is készülhet. Az nem lenne baj. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)