Hirdetés

Destiny - brutális raidek és PvP várható

|

A nagy közösségi eseményeken való részvétel opcionális ugyan, de hatalmas hiba lenne kihagyni. Kezdődjön már el a béta!

Hirdetés

Ahogy arról beszámoltunk már, a Destiny előrendelőknek szóló bétája 2014 elején indul, majd valamikor tavasszal a nagyközönség előtt is megnyitja a kapuit. A közösségi események várhatóan akkor már kipróbálható állapotban lesznek és érdemes is lesz részt venni bennük.

A Bungie már többször elmondta, hogy a Destiny-t egyedül is játszhatjuk és dönthetünk úgy hogy ignoráljuk a többi játékost, viszont akkor sok mókában maradunk majd ki. "Szerintünk a többi Guardiannel való együttműködést a játékosok gyorsnak, fájdalommentesnek és elképesztően szórakoztatónak fogják találni. De persze ez az ő döntésük" - olvasható a Bungie-s Q&A-ben.

A közösségi eseményeken résztvevő játékosok száma változó lesz, attól függően, hogy milyen nehéz az ellenség, vagy épp kompetitív módban vagyunk, esetleg raidelünk. Az megszerzett lootot persze majd vihetjük magunkkal a többi játékmódba is, a PvP során például különösen hasznos lesz.

A játékosok számáról egyelőre nem mondtak konkrét dolgokat a fejlesztők, de azt már tudjuk, hogy a "public event"-eken való részvétel nagyon egyszerű lesz. Lényegében annyi a dolgunk, hogy a közelben legyünk és rákönyököljünk a lövésgombra. "Nincsenek lobbik és nincsenek töltőképernyők. A harcvonal nyitott, tele olyan harcokkal, amikbe becsatlakozhatsz, vagy otthagyhatsz, ha éppen valami más dolgod van. 

A Destiny megjelenése PlayStation 3-on, Xbox 360-on, PlayStation 4-en és Xbox One-on valamikor 2014-ben várható. Sajnos a PC-s verzióról egyelőre nincs hír, pedig egy osztott világú lövöldének bőven lenne hely a számítógépeinken is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)