Hirdetés

Destiny - rendeld elő és mehetsz bétázni

|

Már előrendelhető a Destiny PS4-es változata, az előrendelőknek pedig egyenes út vezet a nyáron induló bétába.

Hirdetés

Már csak néhány hetet kell várnunk az E3-ig, hogy megnézhessük a Destiny első játszható változatát, ezt pedig nem sokkal követi majd a béta, amelybe első körben a PlayStation tulajdonosok szállhatnak majd be. Az Activision rengeteg pénzt fektetett a játékba, így meg kell majd nyomni az eladásokat, ha nem akarnak hoppon maradni.

A PlayStation Store-ban már előrendelhető a játék PS4-es változata, az előrendelők pedig automatikusan bekerülnek a nyári bétába. Ehhez nem kell mást tennünk, mint beregisztrálni a Bungie.neten, szinkronizálni a PSN ID-t, és várni a béta júliusi rajtját. Az eredeti tervek szerint a béta már tavasszal elindult volna, februárban azonban a kiadó úgy döntött, adnak még néhány hónapot a fejlesztőknek.

A Destiny PC-s változatáról még mindig hallgatnak, ennek sorsa valószínűleg az eladási adatoktól és a játék fogadtatásától függ majd. A szeptember 9-i megjelenésig még rengeteg részlet ki fog derülni, amelyeknek nagy részét már az E3-on megosztják majd velünk.

Ti előrendelitek a Destinyt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)