Hirdetés

Destiny - megmutassam a puskámat?

|

A Bungie rengeteg fegyvert tervezett a Destiny-be, ebből most meg is mutattak pár új darabot.

Hirdetés

Egy igazán szép képcsokorral lepte meg a Bungie a játékosvilágot. A képeken néhol már-már annyira részletgazdag fegyverek láthatók, amikről el sem lehet dönteni, hogy amit látunk az most éppen egy artwork, egy render vagy egy in-game modell.

Mindegyik fegyver rendelkezik saját névvel is. A vörös színű karabély a Red Death, a mesterlövész puska a Closing Time, a nehéz gépfegyver a Thunderlord, a rakétavető a Gjallarhorn, a kézi ágyú pedig a Duke MK.44 névre hallgat.

Egy podcastben a Bungie művészi vezetője, Tom Dyle a következőket mondta a játék fegyvereiről: "Nagy hangsúlyt fektetünk a történetmesélésre, a fegyverek pedig az első dolgok lesznek, amiket meglátunk majd valakin és ezért kiemelten megjelenik majd bennük a játék művészi stílusa."

Mi úgy érezzük, ez eddig sikerült is. Az összes képet megtekinthetitek a Destiny képgalériájában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)