Hirdetés

Destiny - Xbox One-on is 1080p, de nem a bétában

|

A PlayStationös játékosoknak már ma indul a Destiny béta, az Xboxosoknak pedig még pár napot várniuk kell. Viszont a teljes játék mindenkinek 1080p-ben érkezik.

Hirdetés

A Destiny megjelenés egyelőre csak múlt és jelenlegi generációs konzolokra várható, de a hírek szerint nem érdemes temetni a PC-s verziót sem. A Bungie sem hülye, érzik, hogy mennyire jól passzol az egér-billentyűzet kombó a játékhoz.

De most nem is ez a lényeg, hanem hogy mától indul a Destiny béta PlayStationön és pár nap múlva, 23-án Xboxon is. Az IGN tegnap élőben streamelt a Destiny bétából és az adás alatt a Bungie egyik munkatársa megerősítette, hogy ugyan a tesztidőszak alatt az Xbox One-os verzió nem 1080p-ben pörög majd, a végleges verzióban viszont már igen. 

A Bungie közösségi menedzsere, David Dague szerint a megjelenés időpontjára a PlayStation 4-es verzióhoz hasonlóan, az Xbox One-os is eléri majd a kívánt - és elvárt - felbontást. A bétában azért nem lesz még benne, mert a fejlesztők csak akkor döntötték el, hogy megkísérlik feltornászni a felbontást, amikor kipörgött az új Xbox One SDK, ami felszabadított némi energiaforrást, amit korábban a Kinect használt.

A Destiny megjelenés szeptember 9-én várható. Ti várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)