Hirdetés

Deus Ex: Human Revolution - Befutottak az első értékelések

|

Lejárt az embargó, ezért sorra jelennek meg a Deus Ex: Human Revolution-t méltató kritikák. Hogy jól sikerült-e? A sajtó egyöntetű véleménye szerint igen.

Hirdetés

Az augusztusi GameStar egyik címlapján Adam Jensen, a Deus Ex: Human Revolution hőse feszít, a teszt pedig hat oldalon át taglalja, hogy miért is kapott végül 89 százalékot tőlünk a lehetséges 100-ból.



Az Eidos Montreal a Square Enix felügyelete mellett Warren Spector nélkül is sikerrel vette az akadályt és egy kiváló folytatást, pontosabban előzményt tett le az asztalra. Ezek után Garrett rajongói is fellélegezhetnek, hiszen minden esély megvan arra, hogy a stúdió következő játéka, a Thief 4 is remekül sikerüljön.



Most viszont lássuk, hogy látja a többi nyomtatott és online sajtóorgánum a Deus Ex: Human Revolution-t!

Eurogamer - 9
Strategy Informer - 9.5
GamerFitNation - 9
TheSixthAxis - 9
PlanetXbox360 - 8.8
LazyGamer.Net - 9.3
PC Gamer - 94/100
WorthPlaying - 9.7
Edge - 9
ComputerandVideogames - 94/100
IGN - 9
Digital Spy - 5/5
Destructoid - 9.5
Joystiq - 4.5/5
Videogamer - 9
1Up - A/A+
IncGamers - 10
Gamefront - 95/100
GameTrailers - 8.7/10

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)