Hirdetés

Deus Ex: Human Revolution DLC megjelenés holnap

|

Lehet készülődni, a Deus Ex: Human Revolution kiegészítője holnap startol, a tartalom pedig igen meggyőző, főleg 5 óra extra játékidővel.

Hirdetés

A Deus Ex: Human Revolution sztori központú DLC-je Adam Jensen kitekintője, vagyis megtudhatjuk, hova is kóborolt el a fősztori közben, amikor néhány napra eltűnt. Azzal talán még nem lövünk le nagy poént, hogy a Missing Link címet viselő kiegészítő sztoriban hősünket elrabolták, egy hajóra hurcolták, megfosztották képességeitől, és nem lesz könnyű dolga, de egyelőre maradjunk ennyiben...

Az Eidos Montreal által összetákolt kiegészítő legnagyobb érdeme az öt órás extra játékidő, ami azért minden rajongónak örömkönnyeket csalhat a szemébe, de emellett grafikai fejlesztések, komplexebb boss harcok és új hangulati elemek (pl. időjárás) is színesítik a felhasználói élményt.

A  Deus Ex: Human Revolution - The Missing Link DLC megvásárlás után a főmenüben jelenik majd meg (nem a főjáték részeként épül be), ára pedig 15 dollár, 11 euró vagy 9 font, mindhárom platformon beszerezhető október 18-ától.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)