Hirdetés

Deus Ex: Human Revolution tutorial videó

|

A Deu Ex: Human Revolution elődeihez hasonlóan többféle játékstílust támogat. Lássuk, hogyan teszi ezt!

Hirdetés

Bár nem kevés játékot véstem fel a 2011-es bevásárlólistámra, a Deus Ex: Human Revolution első helyét semmi sem tudta eddig megingatni. Tűkön ülve várom tehát az augusztusi megjelenést.



Amit nagyon vár az ember fia, attól tart is kissé, ezért is örülök annak, hogy az Eidos Montreal kiadta az alant látható videót. Ebben lényegében a leges legelső küldetésbe pillanthatunk bele. Adam Jensen, a játék főszereplője már átesett az első fejlesztéseken, rendelkezik néhány kibernetikus implantátummal, mint azt prezentálja is. Függetlenül attól, hogy valaki Rambo módjára ront rá ellenségeire, döfi őket le a karjába épített pengékkel, majd lövi halomra a többieket, vagy inkább csendesen, észrevétlenül éri el célját, nem oltva ki emberéletet, a feladatokat egytől egyig teljesíteni lehet. Úgy tervezték meg a Deus Ex: Human Revolution-t, hogy ne legyünk egyik megoldásra sem rákényszerítve. A videóban még egy alternatív megközelítési lehetőséget is bemutatnak. Így lényegében a Deus Ex franchise négy pillére (harc, lopakodás, hackelés, társas interakció) közül az első kettőt ismerjük meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)