Hirdetés

Diablo 3 - Call of Duty-féle rangrendszer

|

A Call of Duty rangrendszeréhez hasonlította a Diablo 3 PvP rendszerét a Blizzard

Hirdetés

Támpontként a Call of Duty rangrendszerét hozta föl Blizzard részről Nathan Grayson, hogy példát mondjon a Diablo 3 PvP rendszerében helyet kapott pontgyűjtésre és szintlépésekre.

A Call of Duty-féle rangrendszer (ami a Diablo 3-ban állítólag valamivel több lesz) egyszerűen azért került be a PvP játékba, mert annak szórakoztatónak kell lennie, és kellett valami, ami miatt leállnak egymással harcolni a játékosok és a csapatok. Mivel a lootolás nem része a PvP-nek, s mert a Diablo 3 elsősorban egy PvE és egy kooperatív játék (itt már tonnaszám lehet lootolni), így kellett valami, ami a PvP-ben tartja a játékosokat. Itt jött be a pontrendszer. S bár a Blizzard természetesen a PvP-t is támogatni fogja, de az új cuccokért PvE és kooperatív módban kell harcolnunk -mondta Nathan Grayson.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)