Hirdetés

Diablo III béta - 300000 felhasználó játszott egyidőben

|

A hétvégén lezajlott a Diablo III stressztesztje, és ahogy az várható volt, sokan voltak kíváncsiak a Blizzard legújabb csemetéjére.

Hirdetés

A hétvégén a Windows-os és OS X-es felhasználóknak egyaránt lehetősége nyílt arra, hogy ha akár csak rövid időre is, de kipróbálhassák a Diablo III-at.

A stressztesztek annak felmérése, hogy az üzembe állított szerverek mennyire bírják a strapát, mennyi felhasználóval képesek elbírni egyszerre. Ennek köszönhetően jócskán voltak leállások, egyéb fennakadások, de a szerencsésebbek (köztük én is) minimális lag mellett tolhatták végig a Diablo III bétáját. Az igazat megvallva többre számítottam, de remélhetőleg a játék maradék része még tartogat komolyabb izgalmakat. Bashiok, a Blizzard közösségi menedzsere elárulta, hogy a szervereket egyszerre 300000 felhasználó terhelte, arról azonban egyelőre nincs pontos adat, hogy összesen hányan próbálták ki a széria legújabb epizódját. A május 15-i megjelenésre az összes eddig kreált karakter elvész, így mindenki tiszta lappal és egyenlő esélyekkel indulhat. Ti kipróbáltátok? Mi a véleményetek eddig? Szerintetek melyik lesz a legjobb kaszt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)