Hirdetés

Diablo Immortal és Minecraft Dungeons - ezzel játszunk a hosszú hétvégén

|

Sokat lootolunk, még többet tápolunk, és sorozatokat is darálunk a következő három napban.

Hirdetés

Diablo mobilon? Szentségtörés! - gondoltuk még néhány éve, erre tessék, most szép lassan kezd rácsúszni a fél szerkesztőség. A Blizzard és a NetEase újdonságát leszámítva viszont jobbára régebbi alkotások szirénhangjának engedve nosztalgiázunk, két hosszabb játékmenet között pedig sorozatepizódokat darálva pihenünk.

HP - Na jó, adok még egy esélyt a Tom Clancy's Ghost Recon Breakpointnak, mert kicsit azért csiszolták megjelenés óta, és érdekelnek az extra tartalmak is. De szigorúan csak addig molyolok a gyilkos drónok szigetén, amíg nem jön a The Quarry, igazából csak az mozgatna most. Meg a The Boys 3. évada, de az más tészta...

mazur - Újra elkapta a családot a Minecraft Dungeons-láz, úgyhogy  a hosszú hétvégén ismét összeállunk, mint három kicsi legó, és vállvetve szállunk szembe a cakkos szélű kockarémekkel. Előre, illéri, előre!

Csirke - Eléggé rákaptam a Diablo Immortalra. PC-n nagyon fura a közeli kameranézet, de mobilon teljesen rendben van a játék. Nem mondom azt, hogy hetek múlva is ennyire bele leszek még gyógyulva, de jelenleg teljesen alkalmas arra, hogy elnyomogassam, miközben ropogósra sülök a kertben.

Hirdetés

Zs - Mikor e sorokat olvassátok, épp Olaszország felé robogok az autópályán, ezért nem sok játékot jósolok a hétvégére, a Diablo Immortal viszont rendesen beszippantott, így még az is lehet, hogy a taljánoknál is tolok bele némi melót. 

Szada - A Games with Gold júniusi kínálatában helyet kapott az Aven Colony nevű klasszikus városépítős játék is, amely valamilyen érthetetlen oknál fogva eddig kimaradt az életemből, szóval most mindenképpen bele fogok nézni, ha már egyszer ingyen hozzám vágta a Microsoft. Azt pedig mondanom se kell, hogy emellett pörögni fog a The Boys 3. évada is, amely június 3-án rajtolt el az Amazon Prime-on, rögtön három epizóddal. Nyami!

Szabi - Egy óvatlan pillanatomban vásároltam egy PS5-öt és egy 4K-s tévét, úgyhogy egyelőre nem is tudom, hogy mivel töltsem az időmet. Valószínűleg hamarosan beszerzem a Horizon: Forbidden Westet, mert az első rész az egyik legemlékezetesebb játékélményem volt a PS4 érából. Emellett vissza-vissza nézegetek az olyan játékokba, mint a God of War vagy a The Last of Us Part 2, mivel bár ezekkel számtalan remek órát töltöttem, a PS4 Slimemen nem tudtam teljes pompájukban kiélvezni őket.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

MattMadzz - Először is befejezem a Stranger Things utolsó részét, utána pedig belevetem magam a Red Dead Redemption 2 kampányába, ugyanis megjött az új videokártyám, szóval ezerrel pöröghetnek a legkomolyabb AAA játékok is. Persze tervben van egy kis LoL, meg FIFA és F1 is, utóbbiban biztos levezetek majd egy esős Monacót, hátha az FIA nem enged engem sem elrajtolni.

Kivi - Új, hosszabb programmal frissült az MLB The Show 22 Diamond Dynasty módja, vagyis érkezett egy rakás kihívás, és egy csomó új játékossal lehet bővíteni a csapatot. A baseball meccsek mellett másra nem is lesz nagyon időm a hétvégén, de ez teljesen megfelelő laza kikapcsolódás lesz.

Chava - Elég zsúfoltak a napjaim, ezért nem vagyok biztos benne, hogy már most sikerül befejeznem a Vampire: The Masquerade - Bloodlines újbóli végigjátszását, vagy csúszik még pár napot/hetet a projekt. Utána a Redemption következik a listámon.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)