Hirdetés

Diablo IV bemutatóval készül a Blizzard, erről fog szólni

|

Bőven van még mutatni- és mondanivalója a Blizzardnak, ami a Diablo IV-et illeti. Már tudjuk, hogy mikor lesz a következő prezentáció, és azt is, hogy mi a témája.

Hirdetés

Meglehetősen beszédes volt a Blizzard az elmúlt néhány hónapban. A fejlesztők hol egy-egy trailerben, hol pedig élő adásokban mesélték el, hogy mire számíthatunk majd a Diablo IV egyes elemeitől, és bár ezek során érintették a szezonokat és battle passeket is, legközelebb konkrétan ezekre koncentrálnak majd.

A jövő szerdán, tehát május 10-én megtartott műsorban jelen lesz a franchise menedzsere, Rod Fergusson, a játék rendezője, Joseph Piepiora, a termékmenedzsmentért felelős Kegan Clark és a közösségi menedzsment társvezetője, Adam Fletcher.

Hirdetés

A fókuszban a szolgáltatásalapú játék szolgáltatási része lesz, tehát mindent elmesélnek majd a szezonális modelljük alapjairól és részleteiről. Egyelőre erről csak annyit tudunk, hogy egy battle passt olyan 80 óra lesz kipörgetni, és hogy minden szezonban csinálhatunk majd új, szezonális karaktert, amivel szezonális kihívásokat teljesíthetünk.

Ennél valószínűleg jóval mélyebb lesz majd a rendszer, így érdemes lesz meghallgatni a srácok mondandóját 10-én este 8-kor a Diablo Twitch és YouTube csatornáján. Két nappal később aztán mehet is majd a játék, 12-én ugyanis indul a Server Slam nevű, mindenki számára nyitott stresszteszt.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)