Hirdetés

Die Young - pofásan fest ez a nyitott világú túlélőjáték

|

Túlélőjátékból sosem lehet elég, pláne ha egy indie fejlesztőcsapattól származik az ötlet: a Die Youngban egy nyitott világban kell boldogulnunk festői környezetben, de hátborzongató körülmények között.

Hirdetés

Annyian jelentkeztek már túlélőjátékkal, hogy lassan elmondhatjuk: szinte mindent láttunk. Szerencsére azonban mindig vannak újabb próbálkozók akik vagy megszeretnék újítani a műfajt vagy szimplán csak kibővíteni a felhozatalt. Az IndieGala is ilyen csapat. 

Nyitott világú túlélőcímük, a Die Young egy érdekes és félelmetes témára épül: a főszereplő egy fiatal lány, aki egy szigeten ébred valahol a Földközi-tengeren, azonban nincs egyedül. Egy csoportnyi ellenséges falusi veszi körül, ezért meg kell találnia a módját, hogy elmeneküljön, ezt pedig az Unreal Engine 4 grafikus motorral megálmodott környezetben kell kitalálnia a mi segítségünkkel. A játékról jelenleg mindösszesen ennyit tudunk, de ezzel az információval és a fenti ízelítővel együtt így is érdekesnek tűnik a koncepció. 

A Die Youg valamikor 2017-ben jelenhet meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)