Hirdetés

Digital Reality - új honlap és más

|

Megújult Magyarország egyik legismertebb és legrégebbi számítógépes játékfejlesztő csapata, a Digital Reality honlapja. Az aloldalak címéből következően valószínűleg egyelőre tesztüzemben van (például magyar nyelven nem érhető még el az oldal), de így is találni rajta érdekes információkat arra vonatkozólag, hogy négy jelenlegi projektjük közül az egyik, amely szigorúan titkos és egyelőre nincs is bejelentve, a szokásostól eltérően nem RTS lesz, hanem valami egészen más. Ezzel kívánják bebizonyítani, hogy más kategóriában is tudnak kiváló játékokat készíteni. Hajrá hajrá!!! A hivatalos bejelentés is hamarosan megérkezik. (Thanks petke)

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)