Hirdetés

DiRT Rally 2.0 - hivatalos WRX licenccel, hat helyszínnel, sok autóval jön

|

Folytatást kap a 2015-ös, hardcore ralijáték.

Hirdetés

Szokás a DiRT Rallyt az autós játékok Dark Soulsának nevezni, mert minden apró hiba elég komoly következményekkel járt. Én például úgy fogtam a kontrollert, mintha üvegből lenne, és rettegtem, nehogy rosszkor ránduljon meg a gázon tartott ujjam.

Hirdetés

Valószínűleg a második rész sem lesz könnyedebb. Annyit már biztosan tudunk, hogy a World Rallycross Championship licencet használja, így nyolc hivatalos WRX pálya kerül bele, illetve ellátogathatunk Új-Zélandra, Argentinába, Spanyolországba, Lengyelországba, Ausztráliába és az Egyesült Államokba. PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra egyszerre, február 26-án jelenik meg, nem lesz early access szakasz.

Szerettétek az első DiRT Rallyt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)