Hirdetés

DJ Hero - a kontroller csak ehhez a játékhoz való

|

A Guitar Hero és Rock Band kontrollerek kölcsönösen működnek a két játékkal, azonban a DJ Hero pultja csakis a DJ Hero-hoz való.

Hirdetés

Ha veszel egy Rock Band gitárt, azt a Guitar Hero felismeri. Ha veszel egy Guitar Hero dobszettet mondjuk, azt a Rock Band felismeri. Ha veszel egy DJ Hero keverőpultot, azt semmi más nem fogja felismerni, csakis a DJ Hero. Ez a szomorú igazság, fiúk.

Bár az is igaz, hogy azoknak a játékoknak a palettája, amikhez hasznos lenne egy keverőpult, összesen egy, még meg nem jelent darabra korlátozódik. Na jó, talán ott a Scratch, de a két játék készítői nem arról híresek, hogy olyan fenenagy barátságban lennének. Nem baj, azért tudjuk nélkülözni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)