Hirdetés

DJ Hero - Mennyibe is kerül?

|

A DJ Hero árát három különböző internetes áruház háromféleképpen adta meg, ráadásul egyik sem egyezik a felröppent pletykával, miszerint 108 angol font lesz.

Hirdetés

A DJ Hero, azon túl, hogy új színt visz a ritmusjátékok világába, elég szép árral is rendelkezik. Ez az ár a brit internetes shop-ok szerint 90 és 110 angol font között mozog, ami ~28,500 és ~35,000 magyar forintot jelent.

Mondjuk az ár a Guitar Hero játékokhoz viszonyítva reális, hiszen a Guitar Hero III még mindig nagyjából 23,000 forintot ér. A Play.com szerint a DJ Hero ára 90 angol font (~28,500 forint), a HMV szerint 100 font (~31,000 forint), a GameStation pedig 110-ért árulja (~35,000 forint). Reméljük nem okoz majd csalódást.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)