Hirdetés

DmC Devil May Cry - Dante bemutat(kozik)

|

Egy teljesen új Dante képviselteti magát a Ninja Theory által gyökeresen megváltoztatott DmC Devil May Cry trailerében.

Hirdetés

A Ninja Theory fejlesztői egy könnyed csuklómozdulattal hajítottak kukába tíz év Devil May Cry történelmet, hogy átgondolva a játék felépítését bemutathassák a DmC Devil May Cry névre hallgató produktumot.

A történet a fiatal Dante teljesen új alapokra helyezett eseménydús életét mutatja be és a Ninja Theory változtatásai alapján elveszett belőle minden emberi tényező: apuci maradt démon, de másik felmenője földi halandó helyett angyal volt. A továbbra is megjelenési dátum nélkül formálódó DmC Devil May Cry talán megüli majd a törzsgyökeres rajongók gyomrát, de nyomokban tartalmazni fogja az olyannyira szeretett sorozat legfőbb alkotóelemeit. A tervezett platform a PlayStation 3, Xbox 360 és PC, és ezúton szeretnénk felhívni a Devil May Cry sorozat rajongóinak figyelmét, hogy az alábbi videó akut csalódást és hirtelen kedvromlást okozhat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)