Hirdetés

Döbbenet, de a LEGO Fortnite jóval népszerűbb, mint a battle royale

|

Mindenki rárepült az Epic Games és a LEGO Group közös kockás mókájára.

Hirdetés

Még november elején írtunk arról, hogy mennyire népszerű lett a Fortnite legújabb szezonja, amelyben visszatért a játék eredeti, legelső pályája. A Fortnite OG akkorát robbant, hogy mi is ránéztünk, aztán decembert azzal nyitotta az Epic Games, hogy rengeteg új tartalmat jelentett be

Ezek között volt a LEGO Fortnite világ is, amelyben a felfedezés, a barkácsolás, az építkezés és a harc találkozott a legósított játékok esztétikájával, szigorúan családbarát formában. A LEGO Fortnite december 7-én nyitotta meg a kapuit kicsik és nagyok előtt, és azonnal óriási siker lett. 

Hirdetés

A játék statisztikáit nyomon követő, nem hivatalos Fortnite.gg becslése szerint a LEGO Fortnite december 7-i debütálása óta naponta több millió játékost vonz: olyannyira igaz ez, hogy adataik alapján a napi játékoscsúcs még nem esett kétmillió alá (az eddigi all-time rekordot az tartja, amikor egy ponton 2,4 millióan tolták egyszerre online a LEGO Fortnite-ot).

Összehasonlításképpen: ezzel kétszer olyan népszerű lett, mint a Fortnite Battle Royale, aminél az egy időben aktív játékosok napi csúcsa 1,047 millió volt (november elején még 3,1 millió felhasználó volt az örökös rekord), míg a szintén új világnál, a Rocket League fejlesztői által összerakott Rocket Race-nél ez december második hétvégéjén tetőzött, amikor 625 ezren játszottak vele egyszerre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)