Hirdetés

Döbbenetes látványt nyújt PC-n a Horizon: Forbidden West

|

Az Nvidia szállította a legfrissebb mozgóképes anyagot a PlayStation egykori exkluzívjáról, amely megerősíti, hogy milyen technológiák előnyeit élvezheti a PC-s tábor.

Hirdetés

Volt időszak, amikor egy lyukas garast sem tettünk volna fel arra, hogy a PC, mint játékplatform talpon tud maradni, ám ezzel szemben nemhogy magára talált az utóbbi években, de rég volt ennyire erős. Aki Windows-alapú gamer konfigurációt épít, az jelenleg egyedül a különutas Nintendo katalógusából zárja ki magát, ellenben minden, újonnan megjelenő xboxos játékhoz hozzáfér, sőt sok régebbihez is, és szépen gyarapodik a PC-re átültetett egykori PlayStation-exkluzívok száma is.

A Sony tavaly szeptemberben erősítette meg, hogy nemcsak PlayStation 5-ön játszhatunk majd a 2024 folyamán érkező Horizon Forbidden West: Complete Editionnel, hanem PC-n is. Akkor csupán annyit lehetett tudni a Burning Shores kiegészítőt is felölelő kiadásról, hogy a portolás terén rendszerint kiváló munkát végző Nixxes felel érte.

Hirdetés

Most egy újabb, ám nem kevésbé fontos információmorzsával egészültek ki ismereteink a játékról, a CES 2024-en nagy erőkkel felvonuló Nvidia ugyanis elárulta, hogy a PC-s változat támogatni fogja a Deep Learning Super Sampling 3 technológiát, aminek előnyeit korábban az Alan Wake 2-t, a Cyberpunk 2077-et és Fortnite-ot elindítva élvezhették a kompatibilis videokártyák (kizárólag RTX 40-esek jöhetnek szóba) tulajdonosai.

A Horizon Forbidden West: Complete Edition esetében az Nvidia DLSS 3 révén AI-turbóza teljesítménnyel, azaz magasabb képfrissítési rátával szembesülhetnek a játékosok, míg a jobb képminőségről az Nvidia DLAA, az alacsony késleltetésről pedig az Nvidia Reflex technológiák gondoskodnak.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)