Hirdetés

Ezzel a moddal golf játék lesz a Doom 2-ből

|

Ha meguntad a démon hordák szakadatlan rohamait, akkor egy kis golfozással lazulhatsz, akár többjátékos módban is.

Hirdetés

A Doom II Hellshots Golf módja pontosan az, aminek tűnik. A feladatunk az lesz, hogy golfütőkkel püföljünk labdákat, és beletaláljunk velük a tőlünk nagyon messze lévő lyukakba. Oké, néha szét kell verni démonokat a golfütővel, de ez lesz talán az élmény legkevésbé meglepő része.

Hirdetés

Ettől függetlenül a Hellshots Golf egy meglepően szórakoztató és relaxáló móka tud lenni, ezt pedig leginkább az olyan eszköztáraknak köszönhetjük, mint a GZDoom, ami egy kis OpenGL mágiával teljes 3D-be helyezi a játékot. Ezzel együtt egészen vállalható fizikát is kapunk, és bár ne számítson senki PGA Championship szintű játékmenetre, pár órát azért bőven el lehet szórakozni vele.

A Hellshots Golf élvezetéhez szükségetek lesz egy Doom II: Hell on Earth példányra, és vagy a GZDoomra vagy a Zandronumra. Ha utóbbit használjátok, akkor akár többjátékos módban is golfozhattok majd. Magát a Hellshots Golfot itt találjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)