Hirdetés

Doom Eternal - erre lesz jó az extra life

|

A QuakeConon már láthattuk, hogy lesz extra élet a Doom Eternalban, de eddig nem tudtuk, pontosan miért. Most elmagyarázta a Bethesda.

Hirdetés

Múlt héten a QuakeCon 2018-on természetesen a Doom Eternal is tiszteletét tette, a látottak után pedig továbbra is nagyon várjuk a játékot.

Hirdetés

A demóban többször is felbukkant a képernyő közepén az Extra Life felirat, és bár nagyjából lehetett sejteni, hogy mit jelent, a fejlesztők azért elmagyarázták a rajongóknak. Marty Stratton, a Doom Eternal vezető producere a VG247-nek adott interjúban érintette a témát:

"Ez a játék checkpoint-rendszere. Azt jelenti, hogy nem kell visszamenned egy korábbi mentési ponthoz, mert az Extra Life-fal nem bukod egyből a csatát."

Ez a gyakorlatban annyit tesz, hogy ha például egy bossfight közepén felveszünk egy Extra Life-ot, akkor a következő esetleges halálozás helyett elszürkül a kép, egy kis időre halhatatlanok leszünk, és folytathatjuk tovább a harcot. Elég praktikus és logikus megoldásnak tűnik.

A fejlesztők még azt is elmondták, hogy az Extra Life az új invázió rendszer kiegyensúlyozásaként is szolgál majd.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)