Hirdetés

Doom 3 rendszerkövetelmény

|

Mike mester küldött egy linket, mely érdekes infókat tartogatott a Doom 3-ról. Ezeket maga John Carmack böffentette el, egy német felségterületű magazin legújabb számában:

- minimum grafifkártya 128MB RAM-mal és Pixel Shader 1.1 támogatással - 2,5GHz-es proci már elég (?!) az árnyékoknak és a fizikai számításoknak - a tesztfázis nyárig eltarthat, vagy akár az év végéig is - a végleges játék 4 CD-n jön majd ki Kiváncsi leszek, hogy vajon megjelenik e még idén :D Update: Byte kolléga a www.doom3world.hu oldaltól szólt, hogy a jelek szerint nem igazak a német magazin által közölt hardver specifikációk. Az id emberkéi értetlenül állnak a dolog előtt, és valószínűleg kérdőrevonják a szerkesztőket...

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)