Hirdetés

Dota 2 - több mint 3 órás volt a világ leghosszabb profi meccse

|

A folyamatosan változó meta miatt egy Dota 2 meccsen bármi megtörténhet. Akár az is, hogy látszólag sosem lesz vége.

Hirdetés

Amikor a Cloud9 és az SFZ tagjai tegnap leültek a gép elé, hogy lejátszanak egy BO3 kört, valószínűleg senki nem gondolta, hogy órákra ott ragadnak majd. Mármint egyetlen Dota 2 meccsben.

Egy bizonyos idő után a csapatok képesek eljutni arra  szintre, amikor egyetlen harc is végzetes lehet. Ilyenkor előfordul, hogy 20-30 percig csak farmolnak a játékosok, mert egyik csapat sem meri megkockáztatni, hogy beleszaladjanak egy bukásba, amin elmehet az egész meccs. Nos, a tegnapi meccs nem ilyen volt. A Cloud9 mindent megtett, hogy be tudják fejezni, de egyszerűen nem sikerült.

Egy idő után a játék is kezdte feladni, két óra után már elképesztő glitch-ek jelentkeztek, látszólag a pálya és a karakterek is elkezdtek lángolni. A két kommentátor előtt le a kalappal, egy ilyen hosszú meccset nem sokan tudtak volna végigtolni úgy, hogy ne kapcsoljon el minden néző. Az eddigi leghosszabb meccs 125 perces volt, ezt a rekordot döntötték meg a tegnapi 3:20:34-es idővel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)