Hirdetés

DotA 2 - magunkkal is vihetjük?

|

A Valve MOBA játéka hamarosan érkezik PC-re és Mac-re, de a fejlesztők állítólag a táblagépes verzióval is kísérletezgetnek.

Hirdetés

Közületek valószínűleg csak azok nem játszottak még a DotA 2-vel, akik nem akartak, ugyanis a Valve már-már indokolatlan mennyiségű bétakódot osztott szét a játékosok között.

Hamarosan érkezik a teljes verzió PC-re és Mac-re, amit a korábbi évek tapasztalataiból és a bejelentésből már sejthettünk. A Steamet is üzemeltető cég azonban nem szándékozik itt megállni. Gabe Newell nyilatkozata bizakodásra adhat okok azoknak, akik egy táblagépen szeretnék magukkal vinni a DotA 2 által nyújtott élményt:

"Azon dolgozunk, hogy a Dota 2 fusson bizonyos táblagépeken," mondta, "Eddig csak csalódás lett az eredmény. A jó hír viszont, hogy a táblagépek igen gyorsan fejlődnek, így úgy gondolom, hogy az általunk és más játékfejlesztők által kívánt teljesítményt már a közeljövőben megkaphatjuk."

Nem lenne rossz egy hosszú utazás közben hentelgetni, nemde?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)