Hirdetés

Dota 2 - megnyíltak a kapuk

|

Nincs többé szükség a Valve kegyelmére ahhoz, hogy játszhassunk a játékkal. Mától bárki beléphet.

Hirdetés

Egy ideje már elhagyta a béta státuszt a MOBA műfaj egyik legnagyobbja, de a Valve tartott attól, hogy a hirtelen betóduló hatalmas tömeggel a szerverek nem bírnának, így még mindig nem volt egyszerű a belépés. Ahhoz, hogy valaki letölthesse a Dota 2-t először fel kellett iratkoznia a „szeretnék játszani” listára és várnia kellett, hogy sorra kerüljön. Ez mától megváltozik.

Vége a feliratkozós rendszernek, a Dota 2 kapui mindenki előtt nyitva állnak. Az ingyenesen játszható MOBA címet a Steamen keresztül már bárki elérheti, és buzdítanánk is letöltésére mindenkit. Jelenleg éppen zajlik a karácsonyi event, melynek keretében nem csak rendkívül hangulatos hótakaró borította térképet nézhetjük, hanem rengeteg értékes nyereményt is zsebre vághatunk.

A Dota 2-t a letölthetitek a játék hivatalos oldalán vagy a Steamen keresztül. Mindenki ott van már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)