Hirdetés

MLG Dota 2 - százezer felett a nyereményalap

|

A Dota 2-vel is foglalkozó játékliga nyereményalapja már elérte a 108 000 dollárt, és folyamatosan tovább növekszik, köszönhetően a játékosok nagylelkűségének.

Hirdetés

A Dota 2 egy ingyenesen játszható MOBA, így valószínűleg már kitaláltátok, hogy a Valve mikrotranzakciókból tartja fenn. Az in-game item shopba bekerült egy MLG Championship Bundle, aminek megvásárlásával a játékosok tovább növelik az amúgy sem kicsi nyereményalapot.

Az első nemzetközi MLG Dota 2 verseny során a játékosok összesen 108 000 dollárért küzdhetnek. A legutóbbi jelentésben ez az összeg szerepelt, azóta már biztosan több lett, hiszen sokan szeretnék megkaparintani a csomag tartalmát. Bár csak kozmetikai tárgyakról van szó, tagadhatatlan, hogy a pakkban lapuló Scalehound Courier bitang jól néz ki, akár csak a Stronghold HUD skin, amin egy MLG logó is díszeleg, így aztán mindenki profinak érezheti magát meccs közben.

Érdemes megemlíteni, hogy a 7,19 eurós csomag árának csak a 25%-a kerül ténylegesen az alapba, de még így is sikerült a kezdeti 50 000 dolláros poolt 75 000-re duzzasztani az első 12 órában. Sokak szeretnének profi HUD, ward és courier skint. Ti követitek majd a november 22. és 24. között megtartott bajnokságot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)