Hirdetés

Dota 2 - igen, tényleg megcsinálták a Faceful Voidot

|

Nem voltak kétségeink afelől, hogy lesz majd olyan bátor modder, aki megvalósítja ezt a borzalmas csodát.

Hirdetés

A Valve poénból csinált pár tervet, hogy hogyan lehetett volna még felújítani a Faceless Void nevű Dota 2 hőst. Természetesen csak vicc volt a történet, legalábbis addig, amíg egy modder rá nem vetette magát a tervre.

Nyilván a Faceful Void született meg (csak mondom, hogy még mindig várom a T-Rex Voidot). Nagyon mókásan néz ki a karakter de azért ne nagyon reménykedjetek benne, hogy éles meccsben találkoztok vele. A Valve szabályzata az ilyen modokkal kapcsolatban, hogy csak akkor fontolják meg, ha a koncepció hű az eredetihez. Ez annyira nem az.

A lokális kliensen túl nem fog sok helyre eljutni a Faceful Void, de legyen úgy, hogy a tömeg meggyőzi majd a fejlesztőket, és futkározhatunk még egy hatalmas arccal a csatatéren.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)