Hirdetés

Dota 2 - ugyanazt kétszer soha többé

|

Sokak kedvenc MOBA játéka egy új frissítést kapott, aminek köszönhetően többé már nem kaphatunk ugyan abból a tárgyból két példányt.

Hirdetés

A Dota 2-ben nyerhetünk ládákat, melyek különböző kozmetikai tárgyakat rejthetnek bizonyos hősökhöz. Eddig, ha kinyitottunk egy ilyen tárolót, előfordulhatott, hogy olyan tárgy esett, ami már megvolt nekünk. Ez a helyzet most megváltozott.

Egyrészt most már 0% az esélye annak, hogy a ládából olyan tárgy kerüljön elő, ami már korábban kiesett. Másrészt mostantól nagy esély van rá, hogy nem egy, hanem akár 2-3 kozmetikai eszközzel is jutalmazzon a rendszer. Bónuszok járnak majd a kötelezően érkező egy darab tárgy mellé is. Az extra jóságok természetesen aszerint változnak majd, hogy milyen ládát nyitottunk ki.

Tehát nincsenek duplikátumok, és bónusz jutalom jár. Az új rendszert azzal is tesztelhetitek, ha beszereztek egyet-egyet a Radiant Arms és a Dire Arms kincsekből. Csupa öröm az élet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)