Hirdetés

Dota 2 - jön a legnagyobb verseny

|

Vészesen közeledik az idei The International, ahol a világ legjobb Dota 2 csapatai esnek egymásnak. Napokon belül jegyek is kaphatók.

Hirdetés

Az év legnagyobb Dota 2 versenyére július közepén kerül majd sor a Seattle-i Key Arenában. Az általában augusztusra időzített verseny előrehozása miatt több nemzetközi versenyt is át kellett szervezni, de természetesen a Valve saját versenye maximális prioritást élvez.

Az online selejtezők május közepén zajlanak, a csoportköröket pedig július 8-13 között tartják. A végjátékra július 18-21 közt kerül majd sor, amelyre a Valve napokon belül a jegyet is elkezdi árulni. Az új arénának köszönhetően idén sokkal több férőhellyel számolhatunk, és a jegyek árait sem emelték az egekbe. A legolcsóbb jegyhez 100 dollárért juthatunk hozzá, a VIP belépőért 500 zöldhasút kell átutalnunk Gabe számlájára. A VIP jeggyel részt vehetünk a döntő utáni afterparty-n, sőt, a csoportkörök mind a 6 napján is. A belépőkhöz április 4-től juthatunk hozzá.

A tavalyi The International minden idők legnagyobb nyereményalappal rendelkező eSport rendezvénye, ahol több mint 2,8 millió dollárt osztottak szét, ebből több mint egymilliót a rajongók dobtak össze. Idén is hasonló koncepció várható, a játékban megvásárolható Compendiumot minden bizonnyal hamarosan bejelentik.

Ti követitek majd a The International 4 eseményeit?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)