Hirdetés

Dracula: Origin 2 hivatalos bejelentés

|

A vérszívó gróf és hollandus nemezise kénytelen összefogni, mikor egy ősi Gonosz tűnik fel a színen.

Hirdetés

A 2008-as Dracula: Origin története azzal ért véget, hogy Van Helsing kiszabadította Mina Harkert a gróf fogságából. Utóbbi megsebesült ugyan, de túlélte az összecsapást.



Dracula grófot lábadozása közben orgyilkosok támadják meg, akik a vámpírok királynőjének parancsát hajtják végre. A sikertelen merénylet után értesül róla grófunk, hogy Mina az ősi vámpír karmaiba került. Ettől éktelen haragra gerjed, elhatározza, hogy végez mindennel és mindenkivel, ami és aki Mina épségét veszélyezteti.



A vámpírok királynője azonban még neki is túl nagy feladat lenne, így Van Helsing professzor segítségét kéri. Igorral együtt hármasban kerekednek fel, hogy megszerezzék egy letűnt lovagrend szent fegyverét, ami talán elpusztíthatja a királynőt.
A Dracula: Origin 2 bejelentéséhez nem párosult semmilyen információ a várható megjelenést, vagy a támogatott platformok körét illetően. Mivel az első rész PC-re jelent meg, szinte biztos, hogy a folytatással is ez lesz a helyzet, ám hogy mikor, az komplikáltabb kérdés. A Frogwares még mindig adós ugyanis a The Testament of Sherlock Holmes című kalandjátékkal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)