Hirdetés

Dragon Age - Folytatások tömkelege

|

Grandiózus terveket kovácsol a BioWare a Dragon Age univerzummal kapcsolatban.

Hirdetés

A BioWare sosem aprózza el a dolgokat, és szerencsére ez a helyzet a Dragon Age: Origins esetében is. A GDC során a cég társalapítója Greg Zeschuk mondott néhány érdekességet a Dragon Age: Origins univerzumával kapcsolatban.

A tervek szerint még rengeteg folytatás érkezik ebben a témában, ám nem feltétlenül teljes játék formájában. Greg szerint a Dragon Age univerzum még rengeteg újdonsággal szolgálhat, és a Mass Effecttel ellentétben, itt még semmi sem dőlt el. Míg a Mass Effect alapból trilógiának indult, a Dragon Age esetében ilyesmiről szó sincs, így a fentázia szabadabban szárnyalhat. Arra a kérdésre, hogy körülbelül hány folytatásra számíthatunk Greg nevetve csak annyit válaszolt: "Nem is tudom, azt hiszem 17 biztosan lesz, de inkább 66...bár az is lehet, hogy sosem hagyjuk abba..." Úgy legyen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)