Hirdetés

Dragon Age II - ha meglesz az egymillió letöltött demó...

|

Hamarosan - azaz a jövő héten várható a Dragon Age II demója.

Hirdetés

S akinek nem elég a játék címe ahhoz, hogy letöltse a demót, extra motivációt is kapni fog a fejlesztőktől - magyarán a Bioware marketingeli egy játék demóját!

Amennyiben a Dragon Age 2 demójának letöltései elérik az egymilliót március elsejéig és ezek a letöltött demók be is jelentkeznek az EA szerverekre legyen szó akár PC, akár Xbox 360 akár PS3 verzióról, akkor két ingame tárgyat tesz majd elérhetővé a Bioware, amikor megjelenik majd a teljes Dragon Age 2. A Bioware egy speciális oldalon figyeli a letöltött és bejelentkezett demók számát.

Amennyiben megvan az egymilliós határ, két könyv válik elérhetővé majd a teljes verzióban: A The Far Cliffs of Kirkwall, amely olvasásakor pénzt ad, illetve a Lothering's Lament, amely olvasásakor XP növelő buffot ad.

Figyelje minden érdekelt az oldalt, és töltsük a demót mindnyájan, hogy meglegyen az egymilliós letöltés illetve bejelentkezés!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)