Hirdetés

Dragon Age II harc Razer egérrel és termékekkel

|

A tökéletes harci élményhez nam árt egy megfelelő minőségű egér.

Hirdetés

A Bioware és a Razer 2011 áprilisában egy új terméksorozattal jelentkezik majd, amelyet Dragon Age II játékosoknak ajánlanak. 

A Razer exkluzív kialakítású PC-s fegyvertárában megtalálható az ergonómiailag pontos Razer DeathAdder egér, a sebességet fokozó Razer Goliathus egérpad és az érintésérzékeny Razer Black Widow Ultimate mechanikus billentyűzet. Az Xbox 360-on pedig az állítható ellenállású analóg karokkal rendelkező Razer Onza Tournament Edition kontroller segíti, hogy hatalomba kerülj. A  Dragon Age II táska pedig bőséges helyet biztosít zsákmányodnak, amit így könnyedén szállíthatsz.

A Razer   Dragon Age II  termékcsaládjának tagjai egytől egyig rendkívül esztétikus gyűjtői darabok, melyek illenek a játékhoz  – a félelemetes vörös sárkánnyal dombornyomott Razer DeathAddertől a BlackWidow Ultimate exkluzív vérvörös LED háttérvilágításáig. A Razer Goliathus és a  Messenger Bag  hordtáska  a Darkspawn-nal küzdő Hawkot ábrázoló grafikát tartalmaz, míg a Razer Onza Tournament Edition-ön a félelem nélkül előrenyomuló Hawke látható.

Emellett az összes  Dragon Age II Razer  termék (az oldaltáskát kivéve)  tartalmaz egy játékbeli letölthető tartalmat, „A Suttogások Gyűrűjét” (The Ring of Whispers), ezzel is hozzájárulva a sikeres csaták megvívásához.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)