Hirdetés

Dragon Age: Inquisition - hogy áll a fejlesztés?

|

Rég hallottunk már az Inquisitionről, úgyhogy Mark Darrah, a játék vezető producere mesélt a játék hivatalos blogján a fejlesztés jelenlegi állapotáról. Karácsonyra már játszahtó állapotban lesz a harmadik Dragon Age.

Hirdetés

Sajnos nem a nagyközönség számára: a Bioware-nél hagyomány, hogy az ünnepekre egy játszható verzió készül bizonyos projektekből, hogy a szabadság alatt a fejlesztőcsapat és a Bioware más dolgozói kipróbálhassák az adott játékot, a végleges termékhez a lehető legközelebbi állapotban.

Darrah felvázolja, nagyjából milyen állapotban lesz majd az Inquisition az ünnepekkor: a fő sztorivonal az elejétől a végéig játszható lesz, hogy csiszolni tudják a történet főbb eseményeinek ütemezését. Bekerül minden gameplay rendszer, hogy azok együttes működését is megtapasztalhassák a szerencsések, beleértve az összes játszható karakterosztályt, amikkel kapcsolatosan nagyon fontos, hogy mindegyik eltérő játékélményt nyújtson. Szintén a teljesebb élményt szolgálja, hogy bekerül a zene egy része és a karakterszinkron nagyja is felvételre kerül.

 

Ezeken kívül véglegesítik a technológiát, amit a játék használni fog (erre példaként a sisakok felszínén alkalmazott tarnish shadert hozta fel), és sok, eddig kezdetleges szinten lévő tartalom részleteit dolgozzák ki (ezzel kapcsolatban pedig rendkívül szexi fakérget mutatott nekünk).

 

Végül röviden kitért a producer a pályák fejlesztésének fontosságára, egyrészt mert szeretnék a felfedezést igazi élménnyé tenni a Dragon Age-ben, és célul tűzték ki, hogy a környezet a történetmesélés egyik erősebb eszköze legyen. Ennek kapcsán kaptunk egy képsorozatot egy adott helyszín fejlődéséről és a pályatervezőnek küldött visszajelzésekről, de találtok képeket a galériában néhány NPC-ről, ellenségről és ruháról is. A Dragon Age: Inquisitiont 2014 második felére várjuk, úgyhogy valószínűleg a tartalom jó része még nincs olyan jó állapotban, mint a most kiadott darabok.

 

Ti mit gondoltok, felér majd a nem kis elvárásokhoz a harmadik Dragon Age?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)