Hirdetés

Dragon Age: Origins - Bizonytalan ideig késik a Return to Ostagar DLC

|

Eredetileg ma kellene megjelennie a harmadik Dragon Age DLC-nek. Nem fog.

Hirdetés

Jó évkezdetre számítottak a Dragon Age: Origins kalandorai, hiszen mint hírt adtunk róla, a sorban harmadik Return to Ostagar DLC-nek az akkori infók szerint ma, vagyis január ötödikén kellene elérhetővé válnia.


Ez a dátum változott meg az utolsó pillanatban, így jelen állás szerint a Return to Ostagar DLC-nek nincs várható megjelenési időpontja. A szomorú hírt a BioWare Chris Priestly-je közölte a közösségi fórumon, ahol leírta: „Sajnáljuk, de a Return to Ostagar DLC január 5-ei startja minden platformon el lett halasztva. Ha új információink lesznek, akkor rögvest tájékoztatunk benneteket." Azért reméljük, hogy nincs nagy gond és mindenki jól van BioWare-ék!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)