Hirdetés

Dragon Age - S eljő a sárkányok kora

|

Lezárult a nagy üzlet, s a BioWare és a Pandemic hivatalosan is az Electronic Arts tulajdonába vándorolt.

Hirdetés

A VG Holdig Corporation megvásárlása révén, melynek bejelentésére októberben került sor, a világ vezető kiadója a világ kevés, még megmaradt és sikeres független fejlesztőcsapatai közül kettőt is bekebelezett.
A BioWare (dr. Ray Muzyka, dr. Greg Zeschuk) és a Pandemic (Andrew Goldman, Josh Resnick) két-két vezetője alelnöki pozíciót kapott az Electronic Arts-nál. Greg Borrud szintén ebben a kitüntetésben részesült, továbbá ő lesz a Pandemic produkciós vezetője a jövőben. Mindannyian EA részvényekkel is gazdagodtak, tehát erős szálakkal kötődnek immáron a kiadóhoz, ám pozícióik révén komoly hatással lehetnek annak életére.
Az EA megerősítette, hogy a jelenleg fejlesztés alatt álló címek munkálataiban nincs változás, azt az apró tényt leszámítva, hogy immáron az EA égisze alatt jelennek meg, s a kiadó szellemi termékeinek tekintélyes méretű körét növelik.

Tehát semmilyen veszély nem fenyegeti a Dragon Age (BioWare), a Mercenaries 2: World in Flames (Pandemic), és a Saboteur (Pandemic) elkészültét.

 

 


 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)